Kontakti

O nas

Nogometni klub Izola je bil ustanovljen leta 1923 in dolga leta nastopal v italijanskih tekmovanjih na starem igrišču ob morju pri današnji Lonki. Po 2.sv vojni, ko je iz kluba odšlo veliko Italijanov je klub začel nastopat v Slovenski republiški ligi, se kasneje preselil na današnji stadion in po osamosvojitvi nastopal v 1.SNL. Od leta 1996 klub nastopa pod imenom MNK Izola in letno vzgaja preko 150 otrok, ki se udeležujejo raznih tekmovanj in predstavljajo barve našega kluba.

Klub ponuja možnosti treniranja, druženja, napredka in razvoja strokovnosti vsem selekcijam od najmlajših otrok (U-9), do članske ekipe. V klubu stremimo k temu, da nogomet ni le igra, ampak tudi način odraščanja in pridobivanje ustreznih izkušenj, ki nam bodo koristile v življenju. Za strokovnost in razvoj otrok skrbijo naši trenerji, ki imajo ustrezne trenerske licence za vodenje posameznih selekcij.

Klub igra domače tekme na Mestnem stadionu Izola, ki ima kapaciteto nekaj čez 5000 gledalcev. Zgrajen je bil ob koncu 60-ih let, leta 1992 pred tekmo z Benfico pa je bila dodana nova tribuna nad slačilnicami. Za namene treningov sta ob glavnem igrišču z umetno travo še dve pomožni igrišči z reflektorji.

Klub je zaradi dosežkov v preteklosti eden bolj prepoznavnih klubov v okolju, na njega pa so navezani tudi domači spremljevalci in navijači. Klub nastopa v modro-beli opremi, ki je že leta prepoznavna barva naših ekip. Uradna himna kluba je nastala leta 2015, za katero je zaslužen Rudi Bučar in takratna uprava kluba.

Ambicije kluba so uspešno nastopanje vseh selekcij v ligaških tekmovanjih, strategija kluba pa temelji na partnerskem sodelovanju s podjetji in občino. V primeru izboljšave infrastrukture in zdravih temeljev pa so ambicije tudi korak višje, saj mnogi pravijo, da je Izola »speče dete,« ki si mesto zasluži v prvoligaških tekmovanjih.

Urnik pisarne

  • Ponedeljek: 17:00 - 19:00
  • Torek : ni uradnih ur
  • Sreda : 17:00 - 19:00
  • Četrtek : ni uradnih ur
  • Petek : 17:00 - 19:00

MNK Izola

Cankarjev Drevored 28

6310 Izola

Tel: +386 41 405 496

Email : info@mnkizola.si

www.mnkizola.si

Nam želite kaj sporočiti?

Ta podatek potrebujemo, da vam lahko odgovorimo.

Klubske barve

Naši trenerji


U11


Trener golmanov


+386 40 612 320
Avtor:tenej.si